Gezellige locatie voor een geslaagd feest in Merksem:
Pand 43

Een zaal om uw babyborrel in te organiseren? Het communiefeest van zoon- of dochterlief laten doorgaan op een leuke locatie waar een tuin beschikbaar is? Een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren? Het kan perfect in Pand 43 te Merksem.

Volledig uitgeruste zaal en keuken

Pand 43 heeft een volledig uitgeruste keuken met servies en een koffiemachine beschikbaar. De tuin kan op aanvraag ook beschikbaar gesteld worden. Men kan kiezen voor zelfgemaakte paella die qua ingrediënten aangepast wordt aan de wensen van de klant.

Capaciteit

De zaal beschikt over plaats voor zo’n 40 personen. Uiteraard hangt alles af van het doel waarvoor u de zaal wenst te huren. Indien het gaat over een feest waar u aan tafel dient te eten, is er uiteraard iets minder ruimte beschikbaar dan wanneer u opteert voor een receptieformule.

Contact

Check alvast de leuke foto’s en maak kennis met het uniek concept van Pand 43 in Merksem. Indien u vragen hebt, kunt u steeds contact opnemen. Indien u reeds een datum voor ogen hebt, raden wij u aan om de zaal zo snel mogelijk te reserveren. Op die manier voorkomt u dat het pand reeds bezet is op de dag dat u ook uw feest wenst te geven.