Pand 43 met eigen concept

Pand-43 - Concept

Bij Pand 43 hebben we een eigen concept uitgedokterd om van uw feest te Merksem een succes te maken. Alles is bespreekbaar en aanpasbaar naar de wensen van de klant.

Versiering en aankleden

Er zijn diverse soorten versiering of aankleding en indeling mogelijk, naargelang de festiviteiten. Er kan gezorgd worden voor passende ballons, slingers,… zodat de zaal volledig afgestemd is op het feest. Ook de indeling kan aangepast worden. De tuin kan beschikbaar gesteld worden op aanvraag.

Catering of paella

Vanaf 30 personen kan er geopteerd worden om zelfgemaakte paella te laten voorzien. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken waar een traiteur naar keuze of uzelf allerlei gerechten, hapjes en lekkernijen kunt bereiden. Glazen en servies zijn tevens beschikbaar.

Vrijblijvende info

Wenst u een offerte of wilt u bijkomende informatie over ons concept te Merksem? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Elke contactname is volledig vrijblijvend. Op onze fotopagina kunt u meteen de sfeer opsnuiven. Kies voor een betaalbare en leuke locatie om al uw feesten, workshops of bijeenkomsten te laten doorgaan en ontdek de vele voordelen van Pand 43.